Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie
Seizoengerechten
Suggesties
Kreeft :
Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium.
Keuze uit volgende bereidingswijze:
- Gegrild met lookboter
- Belle-Vue
- à l'armoricaine
- Met curry
€ 11 per 100 gram kreeft
Geserveerd met aardappelgerechten of rijst
Zeeuwse Jumbo Mosselen
Natuur € 26.50
Witte wijn € 28.50
Lookroom € 28.50
Witbier, room & bieslook € 28.50
Dille & Pastis € 29.50
B-Times (met rode curry en kokos) € 29.50
Mosselen worden geserveerd met brood of frietjes en mosselsaus
VOORGERECHTEN
Noordzeevissoep € 14.50
Noordzeevis volgens marktaanbot met gegratineerde toast en rouille
Gravad lax € 17.00
Duo van gemarineerde zalm
Escargot (6st) € 14.00
Wijngaardslakken met kruidenboter
Steak Tartaar € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven
HOOFDGERECHTEN
Bouillabaisse € 36.00
Zeven soorten Noordzeevis volgens marktaanbot met gegratineerde toast en rouille
Bouillabaisse Royal € 48.00 / 64.00
met halve kreeft (vanaf 2 personen) Of hele kreeft (p.p.)
Zeven soorten Noordzeevis volgens marktaanbot met gegratineerde toast en rouille
Steak Tartaar € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes
Zuiderse kiprollade € 27.50
Met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus
Scampi lookboter € 25.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui
Kabeljauw € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen
Sliptongetjes "Meunière" € 29.50
Met salade, frietjes en verse tartaar
DESSERT
Appeltaart € 10.50
Appeltaart op grootmoederswijze met vanille-ijs
Chocoladetaart € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs
Chocolade Moelleux € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs
Ananas € 10.50
Gekarameliseerde ananas met vanille ijs