Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

 

Seizoengerechten  

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 11 per 100 gram kreeft  

Geserveerd met aardappelgerechten of rijst

 

Asperges

voorgerechten:

Aspergeroomsoep                      € 8,-

Asperges à la Flamande           € 17.5,-

Asperges met gerookte zalm en dille vinaigrette       € 19.5

 

Hoofdgerechten:

Asperges à la Flamande                €  29,-
Met kasteelaardappelen

 

Asperges met gegrilde zalm              € 32,-
Met mousselinesaus en kasteelaardappelen

 

Asperges met Zeebaarsfilet                         € 36,-
Met mosterdmousselinesaus en pommes fondant

 


 

VOORGERECHTEN

Gravad lax   € 17.00
Duo van gemarineerde zalm                   

Escargot (6st)                              € 14.00
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar                          € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

 

HOOFDGERECHTEN

 

Steak Tartaar               € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade        € 27.50
Met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

Scampi lookboter          € 25.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Kabeljauw                     € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen

Sliptongetjes "Meunière"                  € 29.50
Met salade, frietjes en verse tartaar


 DESSERT 

Appeltaart  € 10.50
Appeltaart op grootmoederswijze met vanille-ijs

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Panna cotta       € 10.50
Kokos panna cotta met limoen-frambozen coulis