Wisselende suggestie-gerechten staan vermeld op onze krijtborden in de Brasserie

 

Seizoengerechten  

Suggesties

Kreeft : 

Vanaf heden ook verse kreeft beschikbaar uit onze homarium. 

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry 

€ 11 per 100 gram kreeft  

Geserveerd met aardappelgerechten of rijst

 

Baby Kreeft +/- 450 gr: €42.00 (enkel op het seizoen April - september)

Keuze uit volgende bereidingswijze: 

- Gegrild met lookboter

- Belle-Vue

- à l'armoricaine

- Met curry  

Geserveerd met aardappelgerechten of rijst

 

Wilt u onze heerlijke lunch komen proeven ?

 Wilt u typisch Belgisch lunchen?

Dit kan vanaf nu in Brasserie B-times!
U kunt de gerechten apart bestellen tijdens de lunch of u kunt zelf uw “drie- gangen lunch menu” samenstellen naar uw wensen.
Mis ze niet en reserveer tijdig uw tafel online via onze website of op het nummer 03/541 51 51

 

Wild Seizoen!

Het wildseizoen is weer begonnen! Vanaf vandaag serveren wij in Brasserie B-Times onze heerlijke wildgerechten.

Kom zeker proeven van deze seizoen specialiteiten, uiteraard voorzien van een perfect passend glas wijn.

 

VOORGERECHTEN

Wildkroketten € 17.00
Met rode biet en veenbessenconfituur

Duo van wildpaté € 17.00
Met uienconfituur en geroosterd krentenbrood

Gravad lax                € 17.00
Duo van gemarineerde zalm                   

Escargot (6st)            € 14.00
Wijngaardslakken met kruidenboter  

Steak Tartaar             € 16.00
Op Italiaanse wijze met parmezaan/pijnboompitten/zondgedroogde tomaten en olijven

 

HOOFDGERECHTEN

 

Hertenfilet € 38.00
Met portsaus, crème van wortel, savooikool, Beukenzwam, shiitake, gestoofde appel en pastinaakfrietjes

Hertenragout € 32.00
Met peertje in rode wijn, veenbessen, raapje, Spruitjes en amandelkroketjes

Fazant “Fine Champagne” € 34.00
Met peertje in witte wijn, Veenbessen, wintergarnituur en amandelkroketjes

Konijnenbil (2st)    € 28.00
Op grootmoederswijze met gestoofde appel, veenbessen, gebraiseerd witloof en kroketten

Steak Tartaar               € 24.50
Op Italiaansewijze met Parmezaan, Pijmboompitten en zongedrogde tomaatjes

Zuiderse kiprollade        € 27.50
Met mozzarella, zongedroogde tomaten en rozemarijnsaus

Scampi lookboter          € 25.50
Met sjalotjes, look en afgewerkt met tros kerstomaten en lente ui

Kabeljauw                     € 28.00
Op visserswijze met kasteel aardappelen

Sliptongetjes "Meunière"                  € 29.50
Met salade, frietjes en verse tartaar


 DESSERT 

Appeltaart  € 10.50
Appeltaart op grootmoederswijze met vanille-ijs

Chocoladetaart          € 9.00
Met rode vruchten en vanille-ijs

Chocolade Moelleux      € 9.50
Met rode vruchten, meringue en vanille-ijs

Ananas   € 10.50
Gekarameliseerde ananas met vanille ijs